REKLAMI GEÇ

Babadağ’da halk günü toplantıları başlıyor

Babadağ’da halk günü toplantıları başlıyor

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, halk günü toplantıları için startı verdi. Ancak bu toplantılarda vatandaş belediyeye gitmeyecek. Başkan Atlı Vatandaşı dinlemeye mahallelere gidecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2019 Salı, 17:36

Babadağ Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, halk günü toplantılarına başlıyor. Belediye Başkanı Ali Atlı, halk günü toplantılarında mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyecek. Vatandaşların her türlü sorunlarını yerinde dinleyerek sorunu kaynağında çözme ilkesiyle hareket eden Başkan Atlı vatandaşların misafiri olacak.

Belediye Başkanı Ali Atlı mahallelerde yapılacak toplantılar ile yaşanan sorunlara daha çabuk ve gerçek ihtiyaç değerinde çözüm bulunabileceğini söyşledi. Başkan Atlı, “Seçim kampanyamız sürecinde belirttiğimiz gibi insan odaklı ve ortak akılla yönetilen bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Derman belediyecilik ilkesiyle, sorunlara çözüm üreten, dertleri yerinde dinleyen ve her projesi için halktan görüş alan yönetim şekliyle hareket etmeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu toplantılarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı