REKLAMI GEÇ

Babadağı’nda iki teknisyen mahsur kaldı

Babadağı’nda iki teknisyen mahsur kaldı

Babadağı’nda bulunan rüzgar enerji santraline bakıma giden 2 teknisyen yoğun kar yağışı ve kapanan yol nedeniyle dağda mahsur kaldı. Teknisyenlerin yardımına Denizli AFAD ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri koştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2020 Perşembe, 15:33

(AA)
Babadağı’nın Karacasu yakınlarında bulunan rüzgar enerji santraline bakım için giden iki teknisyen, yoğun kar yağışı ve kapanan yollar nedeniyle dağda mahsur kaldı. Mahsur kalan iki kişi aradan geçen 16 saat sonra Denizli AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden alınarak kurtarıldı.

Dağda mahsur kalan Güven Aytar ve Serdar Yıldız adlı teknisyenlerin 3 gün önce 2 bin metre rakımlı Babadağ Demirli Mevkiisi’nde bulunan rüzgar enerji santraline bakım için çıktığı ve yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezine dönemediği öğrenildi.

Yardım istenmesi üzerine teknisyenlerin kurtarılması için Denizli AFAD ve Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra 2 de iş makinesi bölgeye sevk edildi. Ekiplerin 16 saat süren çalışmasının ardından teknisyenler mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı