REKLAMI GEÇ

Babadağlılar ıslandı, nöbeti bırakmadı

Babadağlılar ıslandı, nöbeti bırakmadı

Babadağlılar, aniden bastıran yağmura rağmen “demokrasi nöbeti”nden vazgeçmedi. Ellerinde Türk bayrakları nöbete devam eden 7’den 70’e Babadağlılar, iliklerine kadar ıslandı ama Çarşı Meydanı’ndan ayrılmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2016 Cumartesi, 10:34

Yaz sıcaklarıyla kavrulan Denizli, dün akşam yağan yağmurla serinledi. İl merkezinin yanı sıra ilçelerde de etkili olan yağmur, tam da “demokrasi nöbeti” saatine rastladı. Bu nedenle Delikliçınar Meydanı’nda kısa süreli de olsa nöbete ara verildi. Vatandaşların birçoğu yağmurdan korunmaları için Büyükşehir Belediyesi binasına alındı.

Ancak Babadağ’da tersi bir durum yaşandı. Yağmura rağmen Çarşı Meydanı’nda toplanan kalabalık dağılmadı. Asker ve emniyet görevlilerin de katıldığı nöbette yağmurdan sırılsıklam olan Babadağlılar, alanı terk etmedi.

denizli-babadag-demokrasi-nobeti-sirilsiklam-oldular-1

BAŞKAN DEMİREZEN’DEN TEŞEKKÜR
Yağmur altında nöbet tutmayı sürdüren vatandaşlara seslenen Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, “Teşekkürler Babadağ. askerlerimizle, polisimizle, gencimizle, yaşlımızla yağmur altında kutlu demokrasi nöbetimizi devam ettik. Rabbim herkesten razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı