REKLAMI GEÇ

Babadağlıları buluşturan iftar

Babadağlıları buluşturan iftar

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) üyesi işadamları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2015 Perşembe, 16:16

BASİAD’IN geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, Katipoğlu Düğün Salonu’nda verildi. Yemeğe, Babadağ Belediye Başkanı Saim Demirezen, BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, başkan yardımcıları Fedai Kundak, Şeref Arpacı, yönetim kurulu üyeleri Murat Tahir Altındağ, Raziye Afyon Çetindağ, Hüseyin Olgaç, Zafer Ersin Topoğlu ve Mehmet Uğur Çoban ile dernek üyesi Babadağlı işadamları aileleriyle birlikte katıldı.

Yemeğe katılan konukları masalarında ziyaret eden BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, üyelerin iş yoğunluğu nedeniyle sık sık bir araya gelemediğini, bu tür etkinliklerin görüşme fırsatı yarattığını söyledi.

Dernek faaliyetleriyle ilgili üyelere bilgi veren Kasapoğlu, Babadağ’ın sosyal ve ekonomik hayatına olumlu katkıları olacağına inandıkları bir projenin hazırlığını yaptıklarını sözlerine ekledi.

İftar yemeğinin ardından BASİAD üyelerine, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyeleri Hasan Tüzen ve Mustafa Gültekin tarafından hazırlanan Denizli tekstil sanayisi, Babadağlı ve Buldanlı aile firmalarının konu edildiği “Sosyal Sermaye” adlı kitap dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı