REKLAMI GEÇ

BASİAD ismi Babadağ’da caddeye verildi

BASİAD ismi Babadağ’da caddeye verildi

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın girişimleriyle Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BASİAD) adı ilçede bir caddeye verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2019 Salı, 12:34

Denizli ve Babadağ ekonomisi ile sosyal yaşamına önemli katkılar sunan BASİAD’ın adı ilçedeki Çarşı Caddesi’ne verildi, “BASİAD Caddesi” oldu. Belediye Başkanı Ali Atlı’nın talebi ile Babadağ Belediyesi Meclis Toplantısı’nda görüşülen değişiklik meclis üyelerinin tümünün oyları ile kabul gördü. İsim değişikliği kararı daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşındı.

“BASİAD ŞEHRİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR”
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen değişiklik ilçede olduğu gibi oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oylamanın ardından “BASİAD şehrimiz için çok önemli bir değerdir. Şehrimizin ekonomisine büyük katkıları olan derneğin İsminin caddeye verilerek yaşatılması bizler için de mutluluk vericidir” dedi.

“BASİAD BABADAĞ’DIR”
Meclis kararının ardından BASİAD’ın ismi resmi olarak caddeye verildi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Babadağ’ın ve Denizli’nin gelişmesine önemli katkılar veren BASİAD’ın isminin caddeye verilmesi resmi olarak kesinleşti. Çarşı Caddesi ismiyle kullandığımız caddeyi BASİAD Caddesi olarak değiştirdik. BASİAD Babadağ için büyük bir değer, dışa açılan vizyonudur. Aslına bakarsanız BASİAD Babadağ’dır” dedi.

BASİAD’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Başkan Atlı, “Gerek Babadağ’a yapmış olduğu hizmetler, gerekse Denizli’ye verdiği katkılar için teşekkür ediyorum. BASİAD Başkanım Şeref Arpacı’ya özverili çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, BASİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımı ile caddenin yeni tabelası asıldı.

Şeref Arpacı, böyle bir adım atılmasının kendileri için gurur vesilesi olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı