REKLAMI GEÇ

Başkan Atlı BASİAD’ın onur üyesi

Başkan Atlı BASİAD’ın onur üyesi

Babadağ Belediyesi Başkanı Ali Atlı, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BASİAD) onur üyesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2019 Perşembe, 17:22

Babadağ Belediyesi ile ilçenin en önemli sivil toplum kuruluşu arasında 31 Mart seçimlerinin ardından başlayan işbirliği sürüyor. Babadağ Belediyesi’nin BASİAD ile ortak gerçekleştirdiği Off-Road ve Motor Spor Gösterisi ilgi görürken, Başkan Atlı’nın BASİAD adını ilçede bir caddeye vermesi iki kurum arasındaki ilişkileri daha da geliştirdi.

Bu gelişmelerin ardından Şeref Arpacı önderliğindeki BASİAD Yönetim Kurulu’ndan da anlamlı bir adım geldi, Başkan Ali Atlı onur üyeliğine layık görüldü.

“BASİAD EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ”
Başkan Atlı, Babadağ’ın doğası, tarihi, üretimi gibi pek çok özelliği ile eşsiz değere sahip bir ilçe olduğunu belirterek, “Ancak tüm bunlardan daha değerlisi ilçemizin yetiştirdiği insanlarımızdır. Bugün Babadağ nüfusunun kat bekat fazlası ülkemizin dört bir yanında hatta farklı ülkelerde ekonomiye, bilime, sanata yatırımlar yaparak hepimizi gururlandırıyor. Bu değerli hemşerilerimizin ortak çatısı olan BASİAD ilçemiz için en önemli değerdir. Şeref Arpacı Başkanımızın öncülüğünde hareket eden bu kıymetli oluşumun üyeleri şahsıma Onur Üyeliği’ni layık gördüler. Bende her şeyden önce bir Babadağlı olarak ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve Babadağlılara yakışır bir konuma gelmesi için elimden geleni yapacağım. Beni Onur Üyeliği’ne layık gören başta Şeref Arpacı olmak üzere tüm BASİAD üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı