REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan BASİAD’a konuk oldu

Başkan Zolan BASİAD’a konuk oldu

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ağırladı. Yönetim toplantısına katılan Başkan Zolan Büyükşehir projelerini anlattı, Babadağ’da hayata geçirilecek çalışmaları değerlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2018 Çarşamba, 10:46

BASİAD yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ağırladı. BASİAD’ın yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Zolan, Denizli genelinde ve Babadağ özelinde gerçekleştirilen projeleri anlattı.

Babadağ üzerinde yoğunlaşan görüşmelere ilişkin değerlendirmeler yapan BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, keyifli bir buluşma olduğunu söyledi.

Kasapoğlu, “Başkan Zolan Denizli genelinde yaptıkları projelere ilişkin bilgiler verdi. Toplantımız Babadağ özelinde yoğunlaştı. Bizim 2 yıldır sürdürdüğümüz turizm projemiz var. Proje kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ne yapabilirizi konuştuk. Babadağ’ın turizm merkezi, iyi bir turizm noktası olmasi için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yaptık” dedi.

MEYDAN DÜZENLEMESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştireceği meydan projesinin de değerlendirildiğini anlatan Kasapoğlu, “Babadağ Meydan Projesi üzerinde karşılıklı görüşmelerle revize yapma kararı aldı. Projenin hazırlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Babadağ’a güzel bir meydan kazandıracak. Bu meydan bizim turizm projemizin de önemli bir noktasını oluşturacak” dedi.

GÜNDOĞDU MAHALLESİ’NİN GELECEĞİ
Toplantıda boşaltılan Gündoğdu Mahallesi’nin geleceğinin de masaya yatırıldığını ifade eden Kasapoğlu, “Gündoğdu Mahallesi’ni yeniden projelendiriyoruz. Burada yapılaşma tamamen durduğu için alternatif teklifler değerlendiriliyor. İsteğimiz, bu bölgede botanik bahçeleri oluşturalım, parklar yapalım. Gündoğdu, Babadağ’ın yaşayan bir merkezi olsun. Burada bulunan tarihi caminin de restore edilmesi ele alındı” dedi.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 7 Şubat 2018, 12:16

Gündoğdu mahallesinin park yapılması dahi haftasonlarında ilçenin cazibe merkezi olmasına dahi yetecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı