REKLAMI GEÇ

Başkent’te Denizli’yi tanıtıyorlar

Başkent’te Denizli’yi tanıtıyorlar

12. Ege İlleri Tanıtım Günleri Ankara’da sürüyor. Denizli’den Babadağ, Merkezefendi, Serinhisar, Buldan ve Honaz Belediyeleri ile Denizli Ticaret Borsası (DTB) açtıkları stantlarla Denizli’yi tanıtıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2019 Cumartesi, 16:32

Egem Platformu tarafından organize edilen 12. Ege İlleri Tanıtım Günleri, Ankara ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

1 Aralık 2019 Pazar gününe kadar açık kalacak etkinlikte, Babadağ, Merkezefendi, Serinhisar, Buldan ve Honaz Belediyeleri ile Denizli Ticaret Borsası (DTB) açtıkları stantlarla kentin yöresel ürünleriyle turisttik alanlarını tanıtıyor.

Statlarda, Serinhisar’da üretilen leblebiler ve bıçaklar, Merkezefendi Belediyesi tarafından üretilen halk süt, Babadağ ve Buldan’dan dokumalar, Honaz’da üretilen salça, cennet elması ve kiraz ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, yöresel ürünlerin tanıtımı açısından önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Ege türkülerinin seslendirileceği konserlerin, halk oyunu gösterilerinin, yöresel lezzet sunumlarının ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceği 12. Ege İlleri Tanıtım Günleri 1 Aralık Pazar günü kapanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı