REKLAMI GEÇ

Belediye Başkanı Ali Atlı’nın oğlu pazarda limonata satıyor

Belediye Başkanı Ali Atlı’nın oğlu pazarda limonata satıyor

Belediye Başkanları, özellikle son dönemlerde lüks ve şaşaa içindeki yaşamlarıyla gündeme geliyor. Özellikle büyük kentlerin yönetimini üstlenen isimlerin çocukları lüks içindeki yaşamlarıyla dikkat çekiyor. Babadağ’ın CHP’li Belediye Başkanı Ali Atlı’nın oğlu ise tam tersi bir fotoğraf verdi. Babadağ’ın CHP’li Belediye Başkanı Ali Atlı’nın oğlu Mustafa Atlı, pazarda limonata satarak helal kazancı öğreniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2019 Salı, 16:40

31 Mart seçimlerinde Babadağ’da ipi önde göğüsleyen CHP’li Ali Atlı belediye başkanı seçildi ve çalışmalara başladı. Geçen kısa süreçte ortaya koyduğu projeler, seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmek için yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Ali Atlı, aile yaşamıyla da örnek oluyor.

CHP Denizli Genlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun paylaştığı bir fotoğraf bunu çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

Pazarda limon satan bir çocuk fotoğrafı paylaşan Odabaşıoğlu, altına da, “Hani bazen diyorlar ya, belediye başkanının burnundan kıl alamıyoruz, lüks hayatları var. Resimdeki pankartı asılan Belediye Başkanı Ali Atlı. Ama bu paylaşımımın sebebi pankart veya yazı değil. Önde limonata satan çocuk. O çocuk Başkan Ali Atlı’nın büyük oğlu, Belediye başkanı oğlu” yazdı.

ÇOK SAYIDA YORUM VE BEĞENİ ALDI
Limon satan başkanın oğlu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Belediye Başkanı Ali Atlı’nın oğlunun da kendisi ve annesi gibi dim dik olmayı, helal kazancı öğrendiği yönünde yorumlar yapan sosyal medya kullanıcıları, hem küçük Mustafa’yı, hem de Başkan Ali Atlı’yı kutladı.

ASLAN OĞLUM BENİM
Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da, CHP Denizli Genlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun bu paylaşımını, “Aslan oğlum benim” yorumuyla kendi sayfasında da paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı