REKLAMI GEÇ

Yaptırdığı okulun törenine katıldı

Yaptırdığı okulun törenine katıldı

Ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu, Babadağ’da yaptırdığı okulun mezuniyet törenine katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2017 Salı, 11:51

Babadağ İlçesi’nde yaptırdığı Anadolu Fen Lisesi’nin mezuniyet törenine katılan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi, sevinçlerine ortak oldu.

Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Fen Lisesi ikinci dönem mezunları için tören düzenlendi. Törene, Babadağlı iş adamı Zorlu Holding Yönetimi Kurulu Başkanı ve okulun hamisi olan Ahmet Nazif Zorlu, Kaymakam Tevfik Kumbasar, Belediye Başkanı Salim Demirezen, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Selim Kasapoğlu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, işadamları ve öğrenci velileri katıldı.

Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere diplomalarının yanı sıra çeyrek altın ödülü de verildi. Okul Aile Birliği, işadamı Ahmet Nazif Zorlu’ya teşekkür plaketi verdi. İşadamı Zorlu törende yaptığı konuşmada, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Hayatımın en güzel yatırımını okul yaparak yaptım. Ne mutlu bana, pırıl pırıl gençler geliyor. Buradaki yaşantınızı unutmayın, görev yaptığınız yerlerde Babadağ’ı anlatın, daima hedeflerinizi yüksek tutun” dedi.

Tören sonunda öğrenciler, keplerini hep birlikte havaya fırlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı