REKLAMI GEÇ

Babadağ panayıra akacak

Babadağ panayıra akacak

Dünya’da sadece Denizli’de kutlanan Havlu ve Bornoz Günü etkinlikleri kapsamında yarın (Cumartesi) Babadağ’da panayır düzenlenecek. Bu yıl 6. kez gerçekleştirilen Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Festivali İstanbul Sultanhamam’da başladı, Babadağ’da devam edecek. Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Selim Kasapoğlu, “Babadağ’daki panayıra Denizli halkı davetlidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2017 Cuma, 12:25

 

Denizli başta olmak üzere ülkemiz tekstiline yön veren çok sayıda işadamının üyesi olduğu BASİAD, Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü’ne Babadağ’da düzenleyeceği panayırla destek veriyor. Dünyada kendini ispatlamış Türk havlu ve bornozunun kalitedeki liderliği ile tanınırlığını artırmak amacıyla başlatılan ve geleneksel hale gelen festivalin startı dün (Perşembe) İstanbul Sultanhamam’da verildi.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü’nün önemli ayaklarından birinin de Babadağ’da kutlandığını söyledi. Kasapoğlu, Cumartesi günü saat 10.00’da Babadağ’da panayırların kurulmasıyla başlayacak olan etkinliğin akşam saatlerine kadar devam edeceğini belirterek, “Babadağ’a özgü yöresel yemekler, yöresel ürünler ve tekstil ürünlerinin sergileneceği 60 stant açılacak. Saat 13.00’te Çarşı Meydanı’nda kortej yürüyüşü düzenlenecek. Saat 15.00’te dokuma türküleri konseri verilecek. Değişik etkinliklerle Babadağ’da unutulmaz bir gün yaşanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı