REKLAMI GEÇ

Babadağ’da istihdam ve destekler anlatıldı

Babadağ’da istihdam ve destekler anlatıldı

Pamukkale Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Babadağ’da “Kırsal Alanda Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Destekler” konulu panel düzenledi. Panelde kadınlara, kadın istihdamı ve desteklerle ilgili bilgi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2017 Pazartesi, 11:07

Pamukkale Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, her yıl Mart ayı içerisinde Denizli’nin bir ilçesinde “Kırsal Alanda Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Destekler” konulu panel düzenliyor. Panelin bu yıl ki, durağı ise Babadağ oldu.


Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen panele gerek yöre halkı gerekse üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Türkan Erdoğan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Handan Kumaş, “Türkiye’de Kadın Girişimciliğinin Genel Görünümü” hakkında bilgi verdi.

Panelde KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç “Girişimcilik Destek Programları”, Çalışma ve İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Zafer Alıcı ise, “Kadınların Çalışma Yaşamını Destekleyen İş-Kur Faaliyetleri” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Panelistler, kadın istihdamının ve girişimci sayısının artması için çağrıda bulundu, destek paketlerini anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı