REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Babadağ’da incelemeler yaptı

Vali Karahan Babadağ’da incelemeler yaptı

Vali Hasan Karahan, Babadağ’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bazı kamu kurumlarında incelemeler yapan Vali Karahan, vatandaşlarla bir araya geldi, Yaşlı Bakım Evi konuklarının sıkıntılarını dinledi. Vali Karahan, BASİAD Öğrenci Yurdu’nda da incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 09:57

Babadağ gezisine kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Hasan Karahan, Kaymakam Tevfik Kumbasar, Belediye Başkanı Selim Demirezen ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Vali Karahan, Kaymakam Kumbasar’dan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi’ne geçen Vali Karahan, sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi.

Okulun laboratuvar ve kütüphanesinde de incelemelerde bulunan Vali Karahan, BASİAD Öğrenci Yurdu’nda da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Babadağ Toplum Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Hasan Karahan, görevli sağlık görevlilerinden ilçedeki yapılan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan, daha sonra Babadağ Belediyesi’ne geçti. Babadağ Belediye Başkanı Selim Demirezen ziyarette Vali Karahan’a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret eden Vali Karahan, görevli güvenlik güçleriyle ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumunu masaya yatırdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Kapalı Spor Salonu’nu da inceleyen Vali Karahan, ilçe meydanında vatandaşlarla da bir araya geldi, sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Vali Karahan, Babadağ ziyaretinin son durağında Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada yaşlılarla bir araya gelen Vali Karahan, sohbet ederek sorunlarını dinledi. Merkezde kalan tüm yaşlılarımızla tek tek ilgilenen Vali Hasan Karahan, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı