REKLAMI GEÇ

Kaymakam: Kömürleri orada muhafaza ediyorduk

Kaymakam: Kömürleri orada muhafaza ediyorduk

Babadağ’da Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından dağıtılan tonlara kömürün uçurumda bulunması üzerine, Kaymakam Nebi Çanga’dan açıklama geldi. Çanga, “Kalan kömürleri derenin kenarına koymuştuk, yağmur yağınca heyelan oldu, uçuruma döküldü. Talep olmadığı için orada muhafaza ediyorduk” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 14:12

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Babadağ’da CHP İlçe Başkanlığı’na vatandaşların şikayetleri üzerine tonlarca yardım kömürü, uçurumda bulunmuştu. Büyük yankı uyandıran olay üzerine Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga’dan açıklama geldi.

denizli-babadag-kaymakami-nebi-canga-atilan-yardim-komurleri-aciklama-anons
“HEYELAN OLDU, TOPRAK ALTINDA KALDI”
Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, kömürlerin atılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Çanga, “Sosyal Yardımlaşma Vakfı geçen yıl 280 ton kömür aldı. Babadağ’da 182 haneye kömür dağıttık. Bu kömürün sekiz tonu elde kaldı. İhtiyaç sahiplerine ihtiyaçları olduğu zaman dağıtılması için kömürler, İlçe Stadı yanındaki derenin başına konuldu. Bu yıl çok yağmur yağdı ve bölgede heyelan oldu. Heyelan nedeniyle sekiz ton kömürün büyük bölümü toprağın altında kaldı. Talep olmadığı için kömürü orada muhafaza ediyorduk. Kömürün atılması söz konusu değil” dedi.

Yorumlar

serkan atli   -  Bağlantı 5 Mayıs 2015, 22:54

Atma recep din kardesiyiz

Volkan   -  Bağlantı 5 Mayıs 2015, 15:12

Dere kenarına tonlarca kömür koyarsan olacağı budur.Diyelim ki öyle,ortada büyük bir zarar var,meydana gelen zararı cebinden karşıla o zaman…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı