REKLAMI GEÇ

Keskin: AK Parti politikaları habis ur gibi

Keskin: AK Parti politikaları habis ur gibi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AK Parti iktidarınca uygulanan politikalı kanserli hücreye benzeterek, habis ur gibi her yeri sardığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mart 2014 Çarşamba, 09:42

Seçim çalışmaları kapsamında Babadağ ilçesine giderek, partisinin belediye başkan adayı İsmail Danacı’ya destek isteyen Keskin, AK Parti iktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı sert bir dille eleştirdi. İlçe meydanında temizlik yapan işçilerle sohbet eden Keskin, Türkiye’nin hırsızlık ve hukuksuzluklardan yüzü kızarmayan, vicdanı sızlamayan bir Başbakan tarafından yönetildiğini, ülkenin demokrasi açısından Cumhuriyet tarihinden bu yana en bunalımlı dönemini yaşadığını ifade etti.

Keskin, AK Parti’nin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar için ‘’3 Y’yi kaldıracağız’’ vaadiyle iktidara geldiğini ama 3 Y’yi 3’R’ye çevirdiğini kaydederek, şöyle konuştu:
‘’ Nedir 3 R? Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakların baş mimarı Recep demektir. Hem halkı kandıracaksın, hem dini kendi siyasi çıkarlarına kalkan yaparak, ülkeyi ve halkı perişan edeceksin.
Nerede yoksulluk, nerede bir yasak varsa bakın imza Tayyip efendiye aittir. Artık AK Parti politikaları habis bir ur gibi Türkiye’nin her yerine ve her kurumuna sıçramaktadır. Türkiye’nin bu kanserli hücreden kurtulması kaçınılmazdır. Hırsızlık ve yolsuzluk girdabı bir yandan, AK Parti’nin ahtapot gibi insanları saran hukuksuzluk prangası diğer yandan Türkiye’ye kuşatmıştır. Ülke bunlardan kaynaklanan pislik yığınına dönüşmüştür. 30 Mart’ta genel bir temizliğe ihtiyaç vardır. İlk yapılması gereken Amerika’nın yapamadığını vatandaşın yapması ve Recep Tayyip Erdoğan’ın deliğe süpürülmesidir. Halkımızın ‘yeter artık’ demesi ve AK Parti’ye en ağır demokratik tokadı vurması kaçınılmaz bir sorumluluk haline gelmiştir.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı