REKLAMI GEÇ

Tarihi evlerin ardından Babadağ’ın merdivenleri de renklendi

Tarihi evlerin ardından Babadağ’ın merdivenleri de renklendi

Babadağ’da turizmin canlandırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında belirlenen 100 ev renklendirilmiş, ilçe farklı bir görünüme kavuşmuştu. Şimdi de ilçede bulunan merdivenler rengarenk boyandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2020 Pazartesi, 17:09

Babadağ Belediyesi tarafından ilçenin renklendirilmesine yönelik başlatılan proje devam ediyor. Babadağ Belediyesi tarafından 100 evin dış cepheleri, orijinaline uygun restore edilerek, farklı renklere boyanmıştı. Şimdi de boyama sırası merdivenlere geldi. Hastane caddesi, okul caddesi, ilçeye giriş caddesinde bulunan merdivenler rengarenk boyandı.

Farklı renklere boyanan merdivenler çocuklar ve mahalle sakinlerinin beğenisini kazandı. Denizli’nin en renkli ilçesi haline gelen Babadağ, bu özelliği ile doğal bir stüdyo haline geldi. Yeni evlenen çiftler, düğün fotoğrafları için ilçeyi tercih etmeye başladı.

Babadağ’ın turizm yolunda ilerlemesini istediklerini belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, merdivenlerin boyanmasının ilçe halkını mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Atlı, “İlçemizi güzelleştirmek için çabalıyoruz. Daha önce ‘Turizm Yolunda Babadağ’ projesi hayata geçirmiştik. 100 evin boyanmasıyla cadde, rengarenk oldu. Şimdi de sıra merdivenlere gelmişti. Merdivenlerin boyanması ilçemize ayrı bir hava kattı. Vatandaşlardan gelen olumlu tepkilerle ilçemizi renklendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı