REKLAMI GEÇ

Turizm yolunda Babadağ

Turizm yolunda Babadağ

Babadağ ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sağlamak için arayış içinde bulunan BASİAD Yönetim Kurulu çeşitli alternatifler arasından Babadağ’da turizmi geliştirme amacına yoğunlaşmaya karar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2015 Pazartesi, 17:18

Denizli’nin ticari hayatının şekillenmesinde önemli role sahip Babadağ’da turizmi geliştirmek amacıyla harekete geçen BASİAD üyeleri, “Turizm Yolunda Babadağ” projesi ile ilgili ilk adımı attı. Proje uygulamasının ilk adımı olan “Mekansal Planlama Atölyeleri” toplantısının ilki Babadağ belediyesi Sosyal tesislerinde yapıldı.

Toplantıya Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Babadağ Belediye Başkan vekili Osman Kocayan, Babadağ Mal Müdürü Hüseyin Gül, BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Babadağlı sanayici ve iş adamları ile turizmciler katıldı.

Turizm konusunda uzman kişilerin katıldığı bu çalışma toplantısında Turizmden ne anlaşıldığı, İnsanların neden gezme ihtiyacı duyduğu nerelere neden gitmeyi istediği oralarda yaşayan insanların beklentilerinin neler olduğu konularında çeşitli fikir ve görüşler üzerinde ortak fikir üretildi.

babadag_turizm_yolu_ic

Toplantı sonunda konu proje ile ilgili bilgi veren BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, “BASİAD olarak uzun süredir yürüttüğümüz çalışmaların sonucu olarak 2015 yılı GEKA Doğrudan Faaliyet Desteği programına “Turizm Yolunda Babadağ” projemizle başvurduk. Başvurumuzun olumlu sonuçlanması ile ekim ayında başlayan projemizin ilk toplantısını Babadağ’da gerçekleştirdik. BASİAD olarak Denizli’nin ticari hayatının şekillenmesinde önemli rolü olan köklü ve nitelikli bir geçmişe sahip Babadağ’ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak ve Babadağ’da kurulan turizm hayallerini gerçekleştirmek için ilk fitili ateşlemenin heyecanını, mutluluğunu yaşıyoruz. Babadağ’a ve Denizli’ye katma değer sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projemize katkı sağlayan değerli paydaşlarımıza ve katılımcılara Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı