REKLAMI GEÇ

Yaptırdıkları yurdu ziyaret ettiler

Yaptırdıkları yurdu ziyaret ettiler

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BASİAD) üyeleri, yapımını üstlendikleri öğrenci yurduna yardım ve desteklerini kesmedi. Hamiliğini sürdüren Babadağlı işadamları, öğrencilerle sohbet etti, “her zaman yanınızdayız” mesajını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2015 Cumartesi, 17:13

BASİAD’ın girişimleri sonucu 2012 yılında temeli atılan öğrenci yurdu. 2013 yılından itibaren barınma hizmeti vermeye başladı. Babadağlı sanayici ve işadamları, yapımına katkıda bulundukları yurda gitti. 

denizli-basiad-ogrenci-yurdu-ic-1
Ziyarete Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Babadağ İlçe Emniyet Amiri Murat Selçuk, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Öğrenci Yurdu’nun yapılmasında aktif olarak çalışan mütevelli heyet üyeleri Nevzat Özel, Zafer Katrancı, İsmail Yılmaz, Hüseyin Memişoğlu, Mehmet Tosunoğlu ile Basiad Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantının hazırlıklarını yapan Hüseyin Olgaç, Fedai Kundak, Murat Altındağ, Zafer Ersin Topoğlu, Doğan Değirmenci, Osman Uğurlu, Ahmet Ertuğrul ile Basiad Üyeleri Cengiz Erol, Hasan Kasapoğlu, Zafer Gökşin, Salih Atıcı, Ahmet Gündey, İsmail Uğurlu, Göveçlik Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Eğitim Derneği Başkanı Osman Güngör ve dernek üyeleri, BASİAD Öğrenci Yurdu Öğrencileri, Babadağlı hemşeriler bu Tanıma Tanışma ve Kaynaşma toplantısına katıldılar.

BASİAD’ın düzenlediği Bu Tanıma Tanışma ve Kaynaşma toplantısında samimi ve sıcak bir ortamda geçen bu toplantıda Ev sahipliğini Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Faruk Eren, Müdür Yardımcısı Emrah Baydar, Basiad Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Canan Yakın ve Yurt personeli ev sahipliği yaptılar.

BASİAD ÖĞRENCİ Yurdu ve Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi ile ilgili bilgiler veren Müdür Baş Yardımcısı protokol a ve katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı “ Öğrenci mevcutlarının 163 erkek, 184 kız olmak üzere toplam 347 öğrencileri olduğunu Öğrenci Yurdu Kapasitesinin 100 kız, 100 erkek toplam 200, Yurtta kalan öğrenci adedinin 194 olduğunu” belirterek BASİAD Yönetim Kurulunu ve üyelerini, Hayırseverleri ve değerli misafirlere hizmet etmekten mutlu olduklarını ifade etti.

denizli-basiad-ogrenci-yurdu-ic

Daha sonra Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Canan Yakın’ın rehberliğinde topluca Öğrenci Yurdu gezildi bu arada “Öğrenciler Yurdunu ve Babadağ’ı seviyorlar mı?” diye sorulan bir soruya “ öğrenciler bir gelirken ağlıyorlar bir de giderken ağlıyorlar” diye cevapladı. Söze karışan öğrenciler de “Babadağ’ı çok seviyoruz” diye ilave yaptılar..

Öğrenci Yurdu gezisinin sonunda söz alan BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu “Katılımcılara teşekkür ederek birlikte olmaktan mutlu oldukların, Basiad Öğrenci Yurdunun hamiliğini yaparak eksiklerini gidermeye çalıştıklarını bunu içinde Üyelerinin katkı ve desteklerini beklediklerini” ifade etmesi ile toplantı sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı