REKLAMI GEÇ

Baklan Beyelli Kültür Merkezi yükseliyor

Baklan Beyelli Kültür Merkezi yükseliyor

Baklan Belediyesi tarafından yapılan Beyelli Kültür Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kültür Merkezi’nin çelik konstrüksiyonlu ana gövdesi yükselmeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2018 Çarşamba, 10:08

Baklan Belediyesi tarafından Beyelli Mahallesi’nde işadamı Selahattin Çınar’ın desteğiyle inşaatı başlatılan ve kültür merkezinin çelik konstrüksüyonlu ana gövdesi tamamlandı. 800 metrekara kapalı alanıyla bölgenin ve Baklan’ın en büyük kültür merkezlerinden biri olacak olan Beyelli Kültür Merkezi, tamamlanmasıyla Baklan’a modern bir yapı kazandırılmış olacak. Beyelli Kültür Merkezi inşaatının tamamlanmasıyla toplantı, tiyatro, sergi, kurs, atölye, konferans, düğün, mevlit gibi etkinliklerin gerçekleşeceği salon eksikliğini de ortadan kalkmış olacak.

Baklan’da önemli projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Dünden bugüne Baklan merkez ilçe ve mahallelerimizde yapılması gereken ne ise onu yapmanın ve gerçekleştirmenin gayreti ve çabası içerisinde olduk. Kültür merkezimizin yapımında destekleri bulunan, aynı mahallemizde doğup büyüyen ve Denizli işadamlarından olan Sayın Selahattin Çınar kardeşimize teşekkür ediyoruz. Merkezimizin tamamlanmasıyla gençlerimizin nişan-düğün etkinliklerinin, halkımızın mevlit törenlerinin, çocuklarımızın sünnet merasimlerinin, Ramazan ayında iftar yemeklerinin, kurumların eğitim ve toplantılarının rahatlıkla yapılabileceği kültür merkezlerine sahip olacak. İlçemiz için, mahallelerimiz için, halkımızın için verdiğimiz hizmetlerde yanımızda olan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Baklan’da yaşam daha güzel olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı