REKLAMI GEÇ

Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesis tamamlandı

Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesis tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklanlıların sosyal, kültürel ve ticaret hayatında büyük bir ihtiyacı karşılayacak Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi’ni tamamladı. 3.750 metrekare alana inşa edilen tesiste, kapalı pazar yeri, konferans salonu, kafeterya, teras, ofis, 9 adet iş yeri, 2 adet atölye sınıfı ve 2 apart ile 1 depo bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2017 Pazartesi, 15:17

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Baklanlıların modern bir sosyal, kültürel ve ticaret merkezine kavuşması hedefiyle yapımına başladığı Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi tamamlanarak hizmete girdi.

Baklan’ın sosyal yaşamına alternatif kazandırarak, vatandaşların büyük ihtiyacını karşılayacak tesis 3.750 metrekare alan içerisinde 2.200 metrekare alana yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Baklanlılara söz vermesinin ardından hayata geçirilen modern kültür ve ticaret merkezinde kapalı pazar yeri, konferans salonu, teras, 2 apart, kafeterya, ofis, 9 iş yeri, 2 atölye sınıfı ve 1 depo bulunuyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Baklan 6. Olağan Kongresi öncesi tesiste incelemede bulundu.

“GÜZEL HİZMETLERİN ALTINA İMZA ATIYORUZ”
Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasının ardından Baklan’ın yoğun bir şekilde hizmet almaya başladığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, geçmişte bütçelerin yeterli olmamasından dolayı hayalleri gerçekleştirmenin de mümkün olmadığını anlattı.

Başkan Osman Zolan, “Baklan ilçemizde Büyükşehir Belediyesi ve Baklan Belediyesi ile birlikte güzel hizmetlerin altına imza atıyoruz. Baklan’a başta altyapı olmak üzere parklar, mezarlık düzenlemeleri, spor alanları gibi birçok hizmetler yaptık. Ama burada çok güzel bir eser daha ortaya çıktı. Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi çok fonksiyonlu bir yapı. Alt katında pazaryeri üste ise kültür merkezi bulunuyor. Burada çok amaçlı salon, kafeterya, teras, kurs ve eğitim verilebilecek atölyeler var” dedi.

“BAKLAN’A YAKIŞTI”
Tesisi Baklan’ın sosyal ve kültürel anlamda tüm ihtiyaçlarını giderebilecek şekilde planladıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Merkezi tamamladık ve hizmete aldık. Baklanımıza yakıştı. Baklanımız çok güzel noktaya gidiyor. Birkaç yıl sonra çok farklı noktalara da gelecektir. İlçemizde 50 yıldır yapılamayan birçok işleri son 3.5 yılda yaptığımızı görüyoruz. Birlik ve beraberliğimiz bu hizmetlerin altına atılan bir imzadır. Ben emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı