REKLAMI GEÇ

Baklan’a Yaşam Merkezi ve Huzurevi

Baklan’a Yaşam Merkezi ve Huzurevi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklan Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yaptırılacak olan Baklan Belediyesi Hüssem Çoban Yaşam Merkezi ve Huzurevi’nin temeli atıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 11:13

Baklan’daki temel atma törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak ve Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Kaymakamı İlker Eker, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile vatandaşlar katıldı.

İlk olarak merkezin protokolü, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Hayırsever Hüssem Çoban tarafından imzalandı.

Merkezin hayırlı olmasını dileyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin. Burada kalacak olan kardeşlerimiz inşallah huzur içinde güzelliklerle burada olsun. Hayırseverimiz Hüssem Çoban Beyefendi’den Allah razı olsun” dedi.

Hacı Halil Aydoğdu ve Hacı Mehmet Çoban’ın arsalarını bağışladığı Baklan Gökpınar Mahallesi’nde yaptırılacak olan Baklan Belediyesi Hüssem Çoban Yaşam Merkezi ve Huzurevi’nin yapımının tamamı Baklanlı İşadamı hayırsever Hüssem Çoban tarafından karşılanacak.

Merkeze, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı teknik destek verecek, Büyükşehir Belediyesi ve Baklan Belediyesi işletmesini sağlayacak. 112 kişi kapasiteli olacak merkez, yaklaşık 3 bin metrekare alanda yaptırılacak ve 3 milyon liraya mal olacak. Yılsonuna kadar bitirilmesi planlanan merkezde engellilerle yaşlılar kalacak.

Yorumlar

köylü ibo   -  Bağlantı 25 Mayıs 2015, 11:37

eskiden harman zamanlarında kırda bayırda sıcaktan ve harmandan çıkan arpa saman tozundan korunmak için takılırdı bu şimdi takım elbise üstüne NEDENSE BAZI İLCELERE ÇİVİ ÇAKMADINIZ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı