REKLAMI GEÇ

Boğaziçi’ne okul müjdesi

Boğaziçi’ne okul müjdesi

İlçe gezilerini sürdüren Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Baklan İlçesi’ne bağlı Boğaziçi’nde mevcut olan ilköğretim okuluna çürük raporu verildiğinden, okulun yıkılacağını, 5 derslik plan ve projesi hazırlanan yeni okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini müjdeledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2013 Pazartesi, 17:13

Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Özel İdaresi’nin yatırımlarını yerinde incelemek için Baklan’a gitti. Gürlesin ve Oklu’nun inceleme gezisine, Baklan İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çelik, Baklan Belediye Başkanı İsa Karakoç, Çal İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Duman’ın da katıldı. Heyet, Baklan İlçesi, Boğaziçi Beldesi, Çataloba ve Hadım köylerini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi, sorun ve istekleri dinledi.

Amaçlarının vatandaşı üzmeden, yormadan gerekli hizmeti ayağına götürerek son güne kadar hizmete devam etmek olduğunu söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, ”İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak birçok kalemde hizmet üretmeye çalışılıyor, belirli periyotlarda köylümüzün ayağına gelerek taleplerini almaya devam ediyoruz ve gelmeye de devam edeceğiz” dedi.

Gürlesin, Baklan Boğaziçi’nde mevcut olan ilköğretim okuluna çürük raporu verildiğinden mevcut okulun yıkılacağını, 5 derslik plan ve projesi hazırlanan okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılına kadar yetiştirileceğini müjdeledi. Gürlesin, “Bu okul çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görebilmesi için son derece modern bir okul olacak” dedi. Boğaziçi – Çataloba köyüne bağlayan 3 km’lik yolun asfaltlandığını ve yine Çataloba köyü girişinde 4 km’lik yol genişletme çalışmalarının sürdürüldüğünü de sözlerine ekleyen Gürlesin, amaçlarının halka en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı