REKLAMI GEÇ

KOCA İLÇE SUSUZ KALINCA!

KOCA İLÇE SUSUZ KALINCA!

Baklan Belediyesi elektrik borcunu ödemeyince Aydem elektriklerini kesti. Ancak belediyenin içme suyu pompalarının devre dışı kalması hesap edilmeyen bir sıkıntı yarattı. İlçeye 2 gündür içme suyu verilemeyince Belediye Başkanı soluğu Aydem’de aldı. İsa Karakoç taahhüt verdi, sorun giderildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Kasım 2011 Perşembe, 18:18

Denizli’nin Baklan İlçesi’nin içme suları iki gündür kesik. Sebebi ise belediyenin elektrik borcunu uzun süredir ödeyemeyişi. Bölgedeki enerji dağıtım şirketi AYDEM, bir yıldır ödeme yapılmadığı için belediyenin elektriğini kesti. Belediyeye ait saatleri mühürleyen AYDEM’in bu uygulamasından sonra hesap edilmeyen bir sıkıntı ortaya çıktı. Belediyenin içme suyu pompaları, elektriklerin kesilmesinin ardından devre dışı kalınca, ilçe halkı susuz kaldı. İlçeye 2 gün boyunca su verilemedi. İlçedeki besiciler yakında doğal kaynak olmadığı için hayvanların su ihtiyaçlarını karşılayamazken, su kesintisi kahvehaneleri de vurdu. Birçok kahvehane çay ve kahve yapacak suyu olmadığı için kapısına kilit vurdu. İlçede berberler ise sıkıntıyı marketlerden aldıkları hazır suyla tıraş yapmakta buldu.

Belediye Başkanı İsa Karaçolak bunun üzerine Aydem İl Müdürlüğü’ne giderek mağduriyeti anlattı. Başkanın ödeme taahhüdü vermesinin ardından firma elektriği tekrar açtı. AYDEM ile yapılan anlaşmanın ardından suların geleceği haberi ise, ilçe hoparlörlerinden vatandaşa duyuruldu.

Aydem A.Ş. konu hakkında yaptığı açıklamada ilçenin içme suyu pompalarının elektrik yaklaşık bir yıldır ödenmeyen 60 Bin Türk Lirası borcundan dolayı elektriklerin kesilmesiyle devre dışı kaldığını doğruladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı