REKLAMI GEÇ

Vali Karahan’ın Baklan turu

Vali Karahan’ın Baklan turu

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Baklan’a gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2018 Çarşamba, 16:37

İlk olarak Baklan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Onur Yeniay, Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Yeniay’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Baklan Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, burada Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve belediye personeli tarafından karşılandı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Vali Karahan son olarak 13. yüzyılın ortalarında, Denizli’nin Türkler tarafından fethi sırasında şehit düşen komutana ait olan Hüsamettin Gazi Türbesi’ni ve Tekke Camii’ni ziyaret ederek, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı

Baklan ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerinden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında brifing aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı