REKLAMI GEÇ

Yol kenarları ağaçlanıyor

Yol kenarları ağaçlanıyor

Baklan Belediyesi, Konak ve Dağal Mahallesi’nin ardından İcikli Mahallesi’nin de yollarını yeniliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 13:55

İcikli Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, mahallelinin düzenlediği kahvaltıya katıldı.

İcikli kahvehanesindeki kahvaltıda mahallelilere yapılan çalışmaları aktaran Gülsever, 5 kamyon, 3 kepçe, 1 greyder, 1 silindir ve 20 personel ile İcikli Mahallesi’nin yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Gülsever, “Baklan Belediyemiz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının ortak çalışmasıyla İcikli Mahallemizdeki yolları ve yıllardır bakımı yapılmayan İcikli Mezarlığı çevresini düzenlendik.Düzenlenen yollarımız kumlanarak mezarlığın çevresinde de bakımsız olan yollarımız yenilendi. Çalışmalarımızda 5 kamyon, 3 kepçe, 1 greyder, 1 silindir ve 20 personelimiz görev aldı. İnsanlarımızın rahatça mezarlık ziyaretlerinde bulunabilmeleri için gerekli olan tüm mezarlık bakım ve onarım çalışmalarımız eksiksiz tamamlandı. Mezarlık içerisindeki bakımsız ağaçlar budanarak yeni fidanlar dikildi” dedi.

Mahallelerin yeni çehrelere kavuşacağının altını çizen Gülsever, “Tüm mahallelerimizdeki kötü yollar düzenlenerek halkımız daha rahat ulaşım imkanına sahip olacak. Mahallelerimiz yeni bir çehreye kavuşacak. El birliğiyle Baklanımızı daha da güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı