REKLAMI GEÇ

Zolan Baklan’da

Zolan Baklan’da

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeleri yerinde incelemek için ilçe turlarına çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan’daydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 15:06

Büyükşehir’in gerçekleştireceği projeleri yerinde inceleyen Başkan Zolan’ın ikinci durağı Baklan oldu. Gerçekleştirilen İlçe gezisinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tam kadro hazır bulundu. Başkan Zolan ile birlikte Genel Sekreter Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ile Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Birim Müdürleri de katıldı.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever tarafından karşılan Başkan Zolan ve beraberindekiler ilçede kısa bir esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Zolan daha sonra Baklan Kaymakamlığı’nı da ziyaret ederek kısa bir süre sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan; Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların hazır bulunduğu toplantıya katıldı.
Salonda bulunan herkesi yol arkadaşı olarak gördüğünü dile getiren Başkan Zolan, “Sizler bizim burada gözümüz kulağımızsınız. Yapacağımız projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşma bizim için çok önemli. Baklan için neler yapılması gerektiği konusunda, önceliklerimiz konusunda bu toplantı bize bir yol haritası çizecek. Sizleri dinlemeye Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tam kadro geldik. Sizler bizim yol arkadaşlarımızsınız. Bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıya katılan muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Zolan tüm taleplerin önceliğine göre tek tek yerine getirileceğini söyledi.

Başkan Zolan ve beraberindeki heyet daha sonra, Pazaryeri’nin yapılacağı alternatif alanlarda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Baklan’da hizmet verecek birimlerini de gezen Başkan Zolan görev yapacak personele başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı