REKLAMI GEÇ

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, ilçede koronavirüs vakasının olduğunu açıkladı

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, ilçede koronavirüs vakasının olduğunu açıkladı

Bekilli’de dün 80 yaşlarında bir kadının koronavirüs testi pozitif çıktı. İlçedeki belediye hoparlörlerinden vatandaşlara, pozitif vakanın olduğu duyuruldu, Belediye Başkanı Mustafa Çoban da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2020 Perşembe, 11:28

Bekilli’de 80 yaşında bir kadının belirtiler göstermesinin ardından yapılan testi pozitif çıktı. İlçeyi alarma geçiren korona vakası ilçe hoparlörlerinden vatandaşlara duyuruldu, dikkatli olmaları istendi.

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban da, ilçede koronavirüs vakasının görüldüğünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Çoban yaptığı paylaşımda, “Bekilli halkı, ilçemizde aldığımız her türlü tedbirlere rağmen koronovirus bir mahallemize girmiştir. Bu süreçte daha titiz davranmamız, 20 yaş altı gençlerimizin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin dışarıya çıkmaması konusunda daha duyarlı olmamız gerekir. Bu virüsün evlerimize girmesini engellemek bizlerin elinde! Ailemizin sevdiklerimizin canlarını tehlikeye atmayalım. Sonradan pişman olacağımız davranışlardan kaçınılmalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı