REKLAMI GEÇ

Bekilli Kaymakamı Uyanık göreve başladı

Bekilli Kaymakamı Uyanık göreve başladı

Bekilli Kaymakamlığına atanan Cemalettin Uyanık, ilçeye gelerek görevine başladı. Uyanık, daha önce Isparta’nın Gelendost ilçesinde görev yapıyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 15:43

Akın Zor’un Tunceli’ye bağlı Nizamiye ilçesine atanmasıyla boşalan Bekilli Kaymakamlığına, Isparta’nın Gelendost ilçesinde kaymakam vekili olarak görev yapan Cemalettin Uyanık getirildi. Yeni görev yeri Bekilli’ye gelen Uyanık, görevine başladı.

CEMALETTİN UYANIK KİMDİR?
Bekilli ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Cemalettin Uyanık 1984 yılında Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Aydın’da yaptı. 2009 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2012 yılında açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Mayıs 2012’de Ordu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Daha sonra Çorum’un Sungurlu ve Hatay’ın Erzin ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. Eylül 2013-2014 tarihleri arasında 1 yıl süreyle İngiltere’de University of Essex’te dil eğitimi aldı ve İngiliz yönetimi üzerine çalışmalar yaptı. Yurda dönüşünden sonra Isparta’nın Gelendost ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Cemalettin Uyanık,geçtiğimiz günlerde de Bekilli Kaymakamlığına atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı