REKLAMI GEÇ

Bekilli’de yüzler gülüyor  

Bekilli’de yüzler gülüyor   

Bekilli’de “Gülen Yüzler” projesi uygulanmaya başlandı. Bakıma muhtaç yaşlıların evleri iki haftada bir temizlenecek. Proje kapsamında 4 kişiye de iş sağlandı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2014 Cumartesi, 10:02

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın maddi durumu iyi olmayan bakıma muhtaç yaşlı ve engelliler için başlattığı “Gülen Yüzler” projesi Bekilli’de de hayata geçirildi.

Proje kapsamında bakıma muhtaç vatandaşın evi, vakfın imkanları kullanılarak iki haftada bir temizleniyor. Bekilli Kaymakamı Akın Zor, projenin önemini vurgularken, “Yaşlılara ve özürlülere  bu şekilde hizmet götürülmesi ile onların onore edildiği, toplum içindeki konumlarını  iyileştirildiği ve onlara devletin sahip çıktığı, saygı duyduğu olgusu yerleştirilmiş olunacaktır” dedi.

İŞ SAĞLANDI
Bu sayede projenin ikinci aşaması olan ekonomik yeterliliği bulunmayan kadınlara iş sağlanmasının da uygulanmaya başlandığını belirten Zor, “Bu projeyle İlçemizdeki 3 kadın ve 1 erkek vatandaşımıza iş imkânı sağlanarak, ekonomik özgürlüklerini kazanmaları ve ekonomik sıkıntılarının kısa zamandada olsa giderilmesi sağlanmış olunacaktır” diye konuştu.

BAŞARI SAĞLANIRSA DEVAM EDECEK
Bunun, projenin ilk aşaması olduğunu ve kasım ayına kadar uygulanacağını belirten Kaymakam Zor, bu projelerde başarı sağlanırsa devamının geleceğini, Bekilli Kaymakamlığı olarak devletin şefkat ve güler yüzünün vatandaşlara her zaman hissettirileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı