REKLAMI GEÇ

Bekilliler dernek faaliyetlerine hız verdi

Bekilliler dernek faaliyetlerine hız verdi

Bekilliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, kuruluş amacı doğrultusunda faaliyetlerine hız verirken, eski Çaybaşı Mahallesi’nde yeni aldıkları mekanı da yönetim binası olarak kullanacaklar.

/ DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2012 Çarşamba, 10:15

Denizli’de 16 Şubat 1988 yılında kuruluşu gerçekleştirilen Bekillililer Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, kuruluş amacı olan talebelere burs vermekten, ihtiyaç sahibi Bekillililere yardımcı olmaya kadar hemşerilerine her türlü desteği veriyor.

Dernek Başkanı Mehmet Erenler, eski Çaybaşı Mahallesi’nde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 1583 Sokak’ta bulunan Neşe Apartmanı’nın birinci katını da aldıklarını belirtirken “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ait olan bu binanın birinci katını, geçtiğimiz günlerde 75 bin liraya satın aldık. Yeni mekanımızda yönetimin her türlü faaliyetleri gerçekleştirilecek. Burada öğrencilerimiz için ayrıca etüt merkezi oluşturacağız. Sosyal faaliyetlerimiz de tüm hızıyla devam edecek. Ayrıca yardımsever Bekillilerimizin bağışladığı kıyafet ve beyaz eşyaları da, yine yönetim olarak ihtiyacı olan Bekillilere dağıtacağız. Kermesler, Bekillililer Gecesi ve Katmer Günü etkinliklerimiz de her zamanki gibi geleneksel olarak sürdürülecek. Kısacası derneğimiz bundan sonra da Bekilli hemşerileri için her türlü yardım ve sosyal etkinlikle yine faaliyetlerini hızlı bir şekilde sürdürecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı