REKLAMI GEÇ

Bekillili Öğrenciler 2 bin 800 fidanla orman kurdu

Bekillili Öğrenciler 2 bin 800 fidanla orman kurdu

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde Kaymakamlık, Belediye, Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Orman İşletme Şefliği’nin ortaklaşa düzenlediği ağaç dikme etkinliğinde 350 öğrenci, 2 bin 500 sedir, 200 kara selvi ve 100 ardıç fidanını toprakla buluşturdu.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2013 Perşembe, 17:40

Ethem SÜZEK/BEKİLLİ, (DHA)

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde Kaymakamlık, Belediye, Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Orman İşletme Şefliği’nin birlikte düzenlediği fidan dikme töreninde, 350 öğrenci fidan dikti.

Fidan dikme töreninde Kaymakam Akın zor, ilçede öğrenim gören bütün öğrencilerin dikili bir ağacı olduğunu söyledi. Törende Kaymakam Akın Zor, Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Başkafa ile PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, birer fidan dikti.

Yüksekokulda öğrenim gören 350 öğrencide oluşturulan alana 2 bin 500 sedir, 200 kara selvi ve 100 ardıç fidanı dikti. Bekilli Belediyesi de ağaç dikme alanının çevresini tel örgüye alarak ağaçların korunmasını sağladı.

Yorumlar

mustafa ışıkhan   -  Bağlantı 9 Nisan 2013, 14:09

sosyal sorumluluk projelerı arasında yer alan agaç ve fıdan dıkımını hazırlayan ve gercekleştıren ögrenci arkadaşlara teşekkürlerımı sunuyorum. emegınıze saglık .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı