REKLAMI GEÇ

Bekilli MYO’da aşure günü

Bekilli MYO’da aşure günü

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu, aşure ve pilav günü düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2012 Çarşamba, 10:09

Bekilli Meslek Yüksekokulu anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Muharrem ayı dolayısıyla ve Meslek Yüksekokuluna ait Konferans Salonunun yapımında önemli desteği olan Cahit Birinkulu’na katkılarından dolayı teşekkür etmek için aşure ve pilav günü etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Bekilli Kaymakamı Akın Zor, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, Garnizon Komutanı Mehmet Beşek, Emniyet Amiri Yalçın Bulut, Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, okulun gelişiminde Bekilli halkının önemli katkılarının olduğunu belirterek, hayırseverlere ve Bekilli halkına teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Kaymakam Akın Zor tarafından hayırsever Cahit Birinkulu’na plaket takdim edildi ve daha sonra meslek yüksekokuluna ait yemek salonunda aşure ve pilav dağıtımı yapıldı.

Yorumlar

oguzhan   -  Bağlantı 19 Aralık 2012, 19:38

Merhabalar,bende bir zamanlar Bekilli Meslek Yüksek Okulunun ögrencisiydim.Simdi böyle etkinliklerle karsilasinca cok mutlu oldum.Gerek Maddi olarak gerekse de Manevi olarak emegi gecen bütün Hocalarima,arkadaslarima ve de Bekilli Halkina cani gönülden tessekkur eder,basarilarinizin devamini dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı