REKLAMI GEÇ

DESKİ huzurevinden 25 bin lira abonelik bedeli istedi

DESKİ huzurevinden 25 bin lira abonelik bedeli istedi

Bekilli’de yapımı devam eden huzurevinin su aboneliği için Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) 25 bin lira talep etti. İmece usulüyle yapılan huzurevine çıkarılan abonelik faturasını yüksek bulan CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, konuyu önce Başkan Osman Zolan’a ileteceğini, çözüm bulunmaması durumunda meclis gündemine taşıyacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2015 Çarşamba, 09:45

Temeli geçtiğimiz mart ayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılan ve inşaatı hayırseverlerin desteğiyle devam ediyor. 3 bin 400 metrekare alana inşa edilen ve 2 milyon liraya mal olması beklenen 100 kişi kapasiteli huzurevi, 40 odalı olacak.

Bekilli’yi ziyaret eden CHP Milletvekili Gülizan Biçer Karaca, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ile huzurevi inşatını gezdi. Başkafa’nın su aboneliği için DESKİ’nin 25 bin lira ücret istendiğini söylemesi üzerine Karaca, konuyu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşeceğini belirtti.

Huzurevinin sosyal hizmet sunulan bir yer olacağını ifade eden Karaca, 25 bin lira istenmesini eleştirdi ve “Konuyu önce Sayın Zolan ile görüşeceğim. Eğer buna bir çözüm üretilmezse meclis gündemine taşıyacağım” dedi.

Konuyu sosyal medya hesabında da paylaşan Karaca, “Bekilli Belediyemiz,dernek ve hayırseverlerin desteğiyle yaptırılan huzurevi inşaatını gezdim. Birlikte olma inancı başarının anahtarı. Gurur verici bir manzara. Bir de DESKİ 25.000 TL su abone bedeli talep etmese…” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı