REKLAMI GEÇ

Futbolcu da sahiplendi türkücü de

Futbolcu da sahiplendi türkücü de

Denizli’nin Bekilli ilçesinde Bülent Savran’ın yetiştirdiği ve ırk yarışmasının şampiyonu çoban köpeklerinin ünü İstanbul’a da yayıldı. Savran, futbolcudan ses sanatçısına kadar bir çok ünlüye çoban köpeği sattığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2015 Cumartesi, 13:47

Bekilli Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Bülent Savran, aynı zamanda çoban köpeği yetiştiriciliği yapıyor. Boş zamanlarında iri ırk veya dev ırk olarak bilinen çoban köpekleri ile ilgilenen Savran, çoban köpeklerine ilgisinin dedesinden kendisine miras kaldığını söyledi.

denizli-coban-kopegi--bekilli-ic
IRK ŞAMPİYONLARI
Bekilli’de yetiştirdiği çoban köpeklerinin ırk yarışmalarında 1.olduğunu belirten Bülent Savran, ırk şampiyonlarının ününün İstanbul’ya yayıldığını belirtti. Bekilli’den İstanbul’a yayıldığını, birçok ünlüye de köpek sattığını açıkladı.

FUTBOLCU TOPAL İLE TÜRKÜCÜ TÜRÜT SAHİPLENDİ
Saval, İstanbul’a gönderdiği çoban köpeklerinden birini Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal’ın, diğerini ise ünlü türkücü İsmail Türüt’ün sahiplendiğini belirtti. Saval, “Bu sevgi bana dedemden miras kaldı. Kendi yetiştirdiğim ırk çoban köpekleri, yarışmalarda da dereceğe girerek, ırk şampiyonu oldular. Ayrıca ben ırk yarışmalarında hakemlik yapıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı