REKLAMI GEÇ

Genç gönüllüler minik yüreklerle buluştu

Genç gönüllüler minik yüreklerle buluştu

Bekilli’de “Genç Gönüllüler, Minik Yürekler” projesi kapsamında, Kurtuluş İlkokulu 1.sınıf minik öğrencileri ile Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri bir araya geldi. Üniversiteli gençlerle ilkokul 1.sınıf öğrencileri uçurtma uçurdu, duvar boyadı, çocuk oyunları oynayarak hoşça vakit geçirdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2016 Cumartesi, 13:14

 Bekilli Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Genç Gönüllüler Minik Yürükler” projesi, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın desteği ile Kurtuluş İlkokulu’nda hayata geçirildi.

bekilli-genc-gonulluler-minik-yurekler-hjpg
Proje kapsamında Kurtuluş İlkokulu 1.sınıf öğrencileri ile bir araya gelen üniversiteli gençler, etkinliğin ilk günü okul bahçesinin duvarlarına resimler yaparak boyadılar. 2.günü ise çeşitli çocuk oyunları oynayan ve uçurtma uçuran gençler hoşça vakit geçirirken, minik öğrencilere de güven aşıladılar.

Etkinlik hakkında bilgi veren Bekilli Kaymakamı Önder Koç, projenin temel amacının gönüllü abi ve ablalarla, minik öğrencileri bir araya getirmek olduğunu söyledi. Koç, “Amacımız, çocuklarımızın cumhuriyetimizin tem ilke ve değerlerine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen bir birey olmasını sağlamak” dedi.

bekilli-genc-gonulluler-minik-yurekler-ic
Kaymakam Koç, öğrencilere resim çantası ve malzemeleri hediye ederek projeye destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı