REKLAMI GEÇ

Hayır için yola çıktılar ama…

Hayır için yola çıktılar ama…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle 25 Mart 2015’te temeli atılan Bekilli Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, maddi kaynakların yetersizliği nedeniyle ağır aksak ilerliyor. Bekilli Eğitim Kurumları, Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Özmen, inşaatı borçla yaptıklarını belirterek, “Demirler için 50 bin lira borçlandık, acil 250 bin liraya ihtiyacımız var” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2016 Çarşamba, 15:00

Bekilli’de devlet yardımı almadan yaptırılan Bekilli Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi inşaatı, yaşanan maddi sorunlar nedeniyle ağır aksak ilerliyor. 86 yaşındaki Süleyman Karakuş’un arsa ve 25 bin liralık bağışıyla başlayan projenin temeli 25 Mart 2015’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla atıldı. Aradan geçen süre içinde Bekilli halkının ve Bekilli Belediyesi’nin desteğiyle önemli bir mesafe kat edilen inşaatta maddi sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı.

denizli-bekilli-huzurevi-insaati-borcla-yapiliyor-1

2 milyon 622 bin liraya mal olması beklenen ve 3’te ikilik bölümü tamamlanan Bekilli Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi için Bekilli Belediyesi’nin araç desteği verdiğini belirten Bekilli Eğitim Kurumları ve Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Özmen, maddi kaynakların yetersizliği nedeniyle sorun yaşadıklarını kaydetti.

denizli-bekilli-huzurevi-insaati-borcla-yapiliyor-2

Özmen, “Sürekli hayırseverlerin yanına giderek maddi destek istiyoruz. Genelde 200-300 lira destek sağlanıyor ama 250 bin liraya ihtiyacımız var. Borçlanarak inşaatı yapıyoruz. Şuanda demircilere 50 bin lira borcumuz var” dedi.

Hayırseverlerden destek beklediklerini belirten Özmen, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin 2 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere 11 bin metrekare alana kurulduğunu, iki katlı, 40 odalı ve 100 kişi kapasiteli planladığını kaybetti. Özmen, kaynağın sağlanması halinde huzurevinin bir yıl sonra hizmete girmesinin hedeflendiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı