REKLAMI GEÇ

Öğrenciler bankacılarla söyleşide buluştu

Öğrenciler bankacılarla söyleşide buluştu

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, düzenlenen söyleşide deneyimli bankacılar ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2019 Pazar, 13:51

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, bankacılık sektöründe deneyim kazanmış Halk Emeklilik Bölge Sorumlusu Cihan Yılmaz ve Halkbank Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilisi Alpay Talip Adıgüzel’in katılımı ile gerçekleşen söyleşide bir araya geldi.

Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşi, Bankacılık ve Sigortacılık Program Başkanı Öğr. Gör. Deniz Ünal Adıgüzel’in sunumu ve katılımcıları tanıtmasıyla başladı.

Bankacılık ve sigortacılık özelinde başlayan söyleşi, iş imkânları ve kariyer konuları genelinde devam etti. Katılımcılardan Cihan Yılmaz’ın, “Ben de Bekilli Meslek Yüksekokulu diplomasına sahip biriyim. Bu okuldan mezun oldum.” demesiyle öğrencilerin ilgisini daha çok çeken söyleşide, iş hayatında yaşanılan zorluklar ve bu zorlukların üstesinden gelme yöntemleri konuşuldu.

Bekilli Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden ve öğrencilerinden gelen cevaplayan katılımcılar, bir yandan dinleyicilere keyifli anlar yaşatırken diğer yandan öğrencilerin farkındalıklarını artıracak bilgileri de paylaştılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı