REKLAMI GEÇ

CHP Beyağaç Adayı Ramazan İrioğlu

CHP Beyağaç Adayı Ramazan İrioğlu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda çalışmalarını tamamlayan Parti Meclisi, Denizli’nin Acıpayam, Beyağaç, Çameli ve Güney Belediye Başkan adaylarını belirledi. Parti Meclisi, Beyağaç Belediye Başkan Adayını Ramazan İrioğlu’nu gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 15:04

ŞENGÜL BOZ
Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP), Denizli’nin Beyağaç ilçe Belediye Başkan Adayı Ramazan İrioğlu’nu gösterdi.  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmalarını tamamlayan Parti meclisi(PM) Denizli’den dört ilçe başkan adayını da belirledi.

Parti Meclisi tarafından CHP Beyağaç Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Ramazan İrioğlu, 30 yıldan beri ilçede eczacılık yaptığını ve ilçe halkının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, “İlçe’nin ve halkın sorunlarını biliyorum. Çözümünü de biliyorum. Beyağaç’ın 10 yıldan beri kaybettiğini geri almak için aday oldum” dedi.

Ramazan İrioğlu, 1956 Beyağaç doğumlu. İlk ve orta okulu ilçede tamamlayan İrioğlu, Denizli Lisesi mezunu.  Ankara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eczacılık Yüksek Okulu’nu bitirdikten sonra Beyağaç’a dönen İrioğlu, 30 yıldan beri ilçede eczacılık yapıyor.

1994 yılında İl Genel Meclisi üyesi olan İrioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı