REKLAMI GEÇ

Beyağaç – Köyceğiz yolu açıldı

Beyağaç – Köyceğiz yolu açıldı

Denizli’nin Beyağaç İlçesinin Muğla Köyceğiz İlçesi ile bağlantısı tamamlandı. Yolun yapımı ile Denizli’den başka bir yere çıkışı olmayan Beyağaç ilçesinin Köyceğiz bağlantısı sağlanarak ilçe ekonomisine katkı sağlanacak.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2012 Pazartesi, 12:41

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli İl Özel İdaresi arasında yapılan işbirliği ile Beyağaç –Köyceğiz arasındaki 116 ve 135 kod nolu orman yolları büyük onarım yapılarak genişletildi. Yolların standartları yükseltilerek B tipi orman yolu haline getirildi.

Bu çalışmalar ile yolun 22 km’lik kısmında büyük onarım, sanat yapısı ve üst yapı yapılarak iki ilçe arasında ulaşım kolaylaştırıldı. Yollar büyük araçların ve treylerlerin kolaylıkla ilerleyebileceği hale getirildi. Yolun yapımı ile Denizli’den başka bir yere çıkışı olmayan Beyağaç ilçesinin Köyceğiz bağlantısı sağlanarak ilçe ekonomisine katkı sağlanacak.

Yorumlar

ibrahim ozturk   -  Bağlantı 4 Ocak 2014, 12:07

Kacinci acilistir bilmem ama secimden once bir daha acarsaniz iyi olur insallah 41. Acilista arabalar yolu bulur652

s.baydan   -  Bağlantı 4 Aralık 2012, 10:14

ALLAH tamamını nasip etsin inşaallah…biran önce asfalt olup işlek bir karayolu olması dileğiyle herkesin eline yüreğine sağlık….

ŞEREF YADIK   -  Bağlantı 3 Aralık 2012, 15:35

BEYAĞAÇ İLÇESİNİN KÖYCEĞİZ YILLAR BERİ ORMAN YOLU VARDI.ÖNEMLİ OLAN ORMAN YOLU DEĞİL ASFALTLANMIŞ YOL OLMASIDIR.KIŞ AYLARINDA ZATEN ORADAN NE ARABA GEÇER NEDE KAMYON YAPILAN MASRAFLAR BOŞUNA ADAM GİBİ BİR YOL YAPIP İNASNALARA KULLANIN DİYE SUNMAK GEREK AMA NEREDE.NE BELEDİYESİNDE VAR HAYIR NE İNSANLARINDA İNSANLAR ALIŞMIŞ 5 GÜN GÜLMEYE DÜŞÜNSELER 1 ASIR GÜLMEYİ HAKETTİNLERİNİ AMA DÜŞÜNEMEZLER ÇÜNKÜ YAPILAN İŞLER HEP 3AY VEYA 5 AYLIK ONDAN SONRA UĞRUYAN O TARAFLARA. SEÇİM ZAMANI YAKLAŞIYOR HERKES GELİR SÖZ VERİR GİDER SEÇİM BİTİNCE ONLAR ÇIKAR KOLTUK TEPESİNE BİZİM MİLLETİMİZ BAKSIN HİZMET GELECEK DİYE. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM. YİNEDE ORMAN YOLU OLURSA OLSUN ORADA İNSANLARIN YAŞADIĞI AKILLARINIA GELMİŞ SAĞOLSUN.

Zeki Akakça   -  Bağlantı 3 Aralık 2012, 13:09

Memleketimin onlarca yıllık hayalidir Köyceğiz yolu.
Ama her defasında bir parmak bal ile halleder büyüklerimiz işi.
Bu da onlardan biri.
Yol orman yolu olarak zaten onlarca yıldır vardı.
Kış başında büyük onarım yapınca “Yeni gibi oldu” sanırım.
Hayırlı olsun memleketime.
Bir de kış geçsin üzerinden bakalım yol ne durumda olacak.
Beyağaçlı olarak emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı