REKLAMI GEÇ

Beyağaç’ın sorunu yolsuzluk

Beyağaç’ın sorunu yolsuzluk

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Büyükşehir Yasası’na ilişkin bilgilendirme gezisi Beyağaç ile devam etti. Başkan Zolan’a Beyağaç’ın sorunları ile ilgili bilgi veren Kaymakam Soner Özer, yollarının yağmur ve kardan zarar gördüğünü belirterek, “Yol problemimiz var” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2013 Pazartesi, 10:09

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Büyükşehir Yasası’na ilişkin vatandaşları bilgilendirmek için sürdürdüğü ilçe gezilerinin 15. durağı Beyağaç oldu. Gece yarısına kadar süren 15 saatlik yoğun gezi programında Başkan Zolan, Beyağaç ve ilçeye bağlı 7 köy ile yine Kale’ye bağlı 7 köyde vatandaşlara büyükşehiri anlattı.

Başkan Zolan, Beyağaç gezisinde, Beyağaç ilçe merkezi ile Yeniçeşme, Geriçam, Esenler, Uzunoluk, Kapuz, Kızılcaağaç ve Sazak köylerinin yanı sıra Başkan Zolan, Kale’ye bağlı Kayabaşı, Özlüce, Alanyurt, Demirciler, Köprübaşı, Orattape ve Çamlarca köylerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

BEYAĞAÇ’IN SORUNU YOLSUZLUK
Beyağaç Kaymakamı Soner Özer, Beyağaç’ın sorunları hakkında Başkan Zolan’a bilgi verdi. Özer, “Yol problemimiz var. Bunun çözümü için sizden destek bekliyoruz. Karda ve yağmurda yollarımız iyice zarar gördü” dedi.

Beyağaç’ın sorunlarını tespit etmek için geldiğini vurgulayan Başkan Zolan ise “Beyağaç’ı öne çıkarmak ve ihtiyaçlarını tespit etmeye geldik. Coğrafi olarak Denizli merkeze en uzak ilçelerden biri olan Beyağaç aslında bize hiç uzak olmadı. Bundan sonrada hiç uzak kalmayacak. Burası büyükşehirle birlikte hayat bulacak” diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç turunu ilçe Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı ziyaret ederek sürdürdü. Başkan Zolan Beyağaç’ın gelişeceğine işaret ederek, “Beyağaç kendine özgü güzellikleriyle yaşayan bir ilçemiz. Beyağaç bizim için yolun bittiği değil, yolun devam ettiği bir ilçe. İnsanların hasar vermediği doğal bir güzelliği var. Bu değerleri Büyükşehir ile birlikte insanlar ile buluşturacağız. İnşallah büyükşehir ile daha çok kazanacak. Burayı göç veren değil, göç alan bir ilçe yapacağız” dedi.

Akçay da Başkan Zolan’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Coğrafi olarak il merkezine uzak olabiliriz biz ama aslında çok yakınız. İnşallah ilçemiz daha da gelişecek” diye konuştu.

Başkan Zolan, Kaleye Bağlı Özlüce Köyü’nde bir asrı geride bırakan 105 yaşındaki Mehmet Pulattimur ile 102 yaşındaki eşi Fatma Pulattimur’u ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı