REKLAMI GEÇ

“MHP’nin Beyağaç adayıyım”

“MHP’nin Beyağaç adayıyım”

Ak Parti’den istifa eden İl Genel Meclisi Üyesi Hüdai Pulaş, MHP’nin Beyağaç Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Pulaş, “10 yıldır İl Genel Meclisi üyesi olarak ilçeme hizmet ediyorum. 30 Mart’tan sonra Belediye Başkanı olarak hizmetimi sürdüreceğim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2014 Salı, 13:26

Ak Parti’den Beyağaç Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, ancak mevcut Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ın tekrar aday gösterilmesi üzerine istifa eden Hüdai Pulaş, MHP’nin adayı olduğunu açıkladı. MHP yönetimi ile görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını belirten Pulaş, yakın zamanda resmi açıklamanın yapılacağını ve Beyağaç Belediye Başkan Adayı olarak ilan edileceğini söyledi. 

Bugüne kadar İl Genel Meclisi üyesi olarak 10 yıldır Beyağaç’a hizmet ettiğini ifade eden Pulaş, “Bundan sonra Allah kısmet ederse 30 Mart’tan sonra ilçeme Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. 10 yıllık İl Genel Meclisi üyeliğimden edindiğim tecrübeyi, ilçem için değerlendireceğim. Bundan sonra partim Milliyetçi Hareket Partisi’dir. MHP çatısı altında siyaset yapmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğim” diye konuştu.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı