REKLAMI GEÇ

Aday gösterilmeyince AK Parti’den istifa etti

Aday gösterilmeyince AK Parti’den istifa etti

Ak Parti’de aday gösterilmediği için istifa eden küskünlere bir yenisi daha eklendi. Beyağaç Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İl Genel Meclisi Üyesi Hüdai Pulaş, partisinin mevcut başkan Mustafa Akçay ile devam kararı alması üzerine istifa etti. “Partim bana hak ettiğim değeri vermedi” diyen Pulaş’ın MHP ile Beyağaç adayı olmak için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2014 Pazartesi, 09:44

Ak Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından bir istifa daha geldi. Beyağaç’tan belediye başkanlığı için aday adayı olan İl Genel Meclisi Üyesi Hüdai Pulaş, partisinin mevcut Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı tekrar aday göstermesi üzerine AK Parti’den istifa etti.

Pulaş, istifasını noter aracılığıyla partiye gönderdiğini belirterek, “Ben 10 yıldın AK Parti çatısı altında Beyağaç’a hizmet ettim. AK Parti’ye de hizmetlerim oldu. Ancak gelinin noktada partimin bana hak ettiğim değeri vermediğini gördüm. Bu nedenle, AK Parti’den istifa ettim” dedi.

MHP İLE GÖRÜŞÜYOR
Pulaş, henüz Beyağaç adayını belirlemeyen Milliyetçi Hareket Partisi ile belediye başkan adaylığı için görüştüğünü belirterek, “Ciddi temaslarım var. Yakın zamanda MHP’den adaylığımı açıklayabilirim” diye konuştu.

Yorumlar

M. SABUNCUOĞLU   -  Bağlantı 27 Ocak 2014, 17:10

Neden olmasın. Hayırlı olsun. Geç kalınmış bir durum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı