REKLAMI GEÇ

MHPBeyağaç’ta bu kez iddialı

MHPBeyağaç’ta bu kez iddialı

MHP’de Denizli’nin Beyağaç Belediye başkan adaylığı için iki isim yarışıyor. MHP İlçe Başkanı Yaşar Akakça, Hasan Soyuçok ile Sezai Pütün ile 30 Mart yerel seçimlere gittiklerini hangi isim aday gösterilirse gösterilsin, 2014 yerel seçimleri Beyağaç’ta alacaklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2014 Cumartesi, 10:04

ŞENGÜL BOZ

Beyağaç’ta 2009 yılından beri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanlığını yürüten Hasan Soyuçok ile Zıraat Odası Başkanlığından istifa ederek belediye başkan aday adayı olan Sezai Pütün, adaylık için yarışıyor.
mhp-beyagac-ilce-baskani

Her iki aday adayı, köylerden gelecek olan oyu talip olduklarını vurgulayarak, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde iddialılar.  2009 yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliğini çok az bir oyla kaybettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Yaşar Akakça, “İki değerli isim ile yola çıktık. Partimiz hangi  aday adayımızı açıklarsa açıklasın biz MHP olarak 30 Mart yerel seçimlerinde üç hilali Beyağaç Belediyesi’ne dikeceğimizden eminiz. Beyağaç 10 yıldan beri iktidar partili belediye başkanları tarafından yönetiliyor. İlk beş yılı anlamadık bile. İkinci dönem ise Beyağaç iktidar partisinden olmasına rağmen hizmet alamadı. Beyağaç Denizli’ye en uzak ve çıkmaz bir ilçe. O nedenle siyasilerde ilçeye seçimden seçime geliyor. Bu kez, Beyağaç’a MHP’li belediye başkanı hizmet edecek. Bunun için çalışacağız” dedi.

“BEYAĞAÇ’A GİRİŞ VAR ÇIKIŞ YOK”
Uzunoluk köyünden olan ve köylünün sorunlarını, dertlerini çok iyi bildiğini ve bu sorunların çözümü için belediye başkanlığına talip olduğunu söyleyen MHP Beyağaç Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Soyuçok, “10 yıl kapalı kalan ve bir mühür ve karar defteri ile devraldığım Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini canlandırdım. 5 yıl içinde kooperatifi kredi verir hala getirdik. Köylerimiz, esnafımız icralık durumda idi. Verdiğimiz krediler ile esnaf kendini toparladı. Şimdi de  Kapalı bir kutuya benzeyen Beyağaç’ı geliştirmek ve  kalkındırmak için belediye başkanlığına talip oldum” dedi.
mhp-beyagac-hasan-soyucok

“HASTANEYE İHTİYAÇ VAR”
Beyağaç 7 bin 800 nüfuslu bir ilçe olduğunu ve iki tuğla kampanyası başlatarak Esnaf Hastanesi yapmayı planladığını söyleyen Soyuçok, “Beyağaçlılar hastalarını 67 Km uzaklıktaki Tavas’a götürüyor.  Bu yolda ölümlere bile neden oluyor.  Nüfusu 20 binin Altında olan yerleşim bölgelerine hastane yapılmıyor. O nedenle biz Fethiye’de olduğu gibi 20 yataklı  Esnaf Hastanesi projesini hayata geçirmek istiyorum.  Kooperatifimizin 270 ortağı var. Ben eğer partim tarafından aday gösterilirsem, köylerin ve esnafın oyunu alacağıma inanıyorum. Onların desteğini alacağımdan emenim” diye konuştu,
mhp-beyagac-sezai-putun

“AK PARTİ DENENDİ, CHP DENENDİ SIRA MHP’DE”
Beyağaç’ta 15  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Ziraat Odası başkanlığı yaptığını söyleyen MHP Belediye Başkan Aday Adayı Sezai Pütün, “CHP’nin Belediye Başkan adayı İl Genel Meclis üyeliği yaptı. Ancak Beyağaç’a herhangi bir hizmeti olmadı. Son iki dönemdir AK Partili Belediye Başkanları görev yapıyor. Yine Beyağaç hak ettiği hizmeti alamadı. Şimdi sıra bizde. Halkımız bize yetki verirse, Beyağaç’ın  kalkınması için çalışacağız. Ben hem esnafın, hem de çiftçinin sorunlarını çok iyi biliyorum. Esnafı hareketlendirecek projelere ihtiyaç var. Bunun için aday adayı oldum” dedi.

“8 OYLA KAYBETTİM”
Sezai Pütün, 2009 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis üyesi adayı olduğunu ve 8 oyla kaybettiğini belirterek, “30 Mart yerel seçimlerine daha iyi çalışıyoruz.  Beyağaç belediyesini bu kez alacağız. Çünkü yıllardan beri çalışıyoruz. Seçmen artık kendi için değil, millet için çalışan başkan istiyor.  30 Mart’ta seçmen partiye değil, adaya oy verecektir. Ayrıca, Ankara’da yaşanan rüşvet ve yolsuzluk olayları AK Parti’nin Beyağaç’ta oy kaybetmesine neden oldu. Seçmen, her şeyin farkında, artık dürüst siyaset istiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı