REKLAMI GEÇ

Öldürülen birahanecinin cesedi mağarada bulundu

Öldürülen birahanecinin cesedi mağarada bulundu

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde 10 Kasım 2010 tarihinde kaçırılan ve kamyoneti yakılmış halde bulunan Yakamoz isimli birahanenin işletmecisi olan Nihat Yığnak’ın (42), cesedi mağarada yerin 5 metre altında toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili 4 yıl içinde cinayet suçundan tutuklanan ancak ceset bulunamadığı için serbest kalan bir kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 18:18

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Beyağaç İlçesi’nde 10 Kasım 2010 tarihinde saat 03.00 sıralarında birahane işletmecisi 1 çocuk sahibi Nihat Yığnak, ortadan kayboldu. Ailesi, kaçırıldığını iddia ederken, jandarma ve polis tüm aramalara rağmen Yığnak’ın izine rastlayamamıştı. Yığnak’ın 20 LB 999 plakalı kamyoneti kaybolduktan 3 gün sonra Tavas’a bağlı Damlacık Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yanmış olarak bulundu. O dönem olayla ilgili jandarma, C.T (37)’ve cezaevi firarisi olan E.E.’yi (35) gözaltına aldı. E.E.’nin evinde yapılan aramada el yapımı bir el bombası bulundu. 4 yıl önce E.E. ifadesinde Nihat Yığnak’la kavga ettikleri için silahla zoruyla kaçırdığını, başından yaralı olduğunu ve dağlık alanda elinden kurtulup kaçtığını, buna kızıp kamyonetini yaktığını söylemişti. Yığınak’ın öldürülüp gömülme ihtimaline karşı bölgede, ceset arama çalışması yapıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden getirilen 3 ceset arama köpeği ile birlikte Cinayet Bürosu, Özel Harekat, jandarma, Orman Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde görevli yaklaşık 100 kişilik arama ekibi bölgede ceset aramıştı.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, sonunda 4 yıldır kayıp olan Nihat Yığnak’ın cesedini bugün bir mağarada buldu. Beyağaç İlçesi Kapuz Mahallesi yakınlarındaki Domuzgediği Mevkii’ndeki C.T.’ ye ait tarlada bulunan mağaranın içinde yerin yaklaşık 5 metre altında Yığınak’ın cesedine ulaşıldı. Yığınak’ın E.E. ve C.T. tarafından öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlendi. Olayla ilgili o dönem serbest kalan C.T. gözaltına alındı. E.E.’nin ise başka bir suçtan Aydın Cezaevi’nde yattığı öğrenildi. Yığınak’ın cesedi toprak altından çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Yığınak’ın nasıl öldürüldüğü belirlenecek.

E.E.’nin 4 yıl önce birahaneci işleten Nihat Yığnak’tan haraç istediği ve bu yüzden kavga ettikleri ardından ise E.E.’nin Yığnak’ı silah soruyla kaçırıp, öldürüp gömdüğü belirlendi.

Yorumlar

derya dal   -  Bağlantı 7 Ağustos 2014, 21:58

Allah bin türlü belalarini versin . İki yakalarini bir araya getirmesin inşallah ne bu dünyada ne öteki dünyada huzur bulamasinlar sonsuz vicdansiz köpekler pis teroristler ne istediniz o iyi kalpli ve can insandan Allahım mekanını cennet eylesin varsa günahlarını af eylesin ruhunu sad etsin rahat uyu bitanem canım yaptıkları yanlarina kalmadı kalmayacak

arif süle   -  Bağlantı 21 Mayıs 2014, 17:59

allah belanızı versin vicdansızlar nurlar içinde yatasın nihat abii

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı