REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Beyağaç ve Kale’ye vaat yağmuru

Zolan’dan Beyağaç ve Kale’ye vaat yağmuru

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç ve Kale ziyaretlerinde vaat yağdırdı. Zolan,Beyağaç-Köyceğiz yolunda çalışmalara başlandığını, Karacaören yolunu yatırım programına alacaklarını, Kale’ye de yöresel ürünlerinüretilip satılacağı çok amaçlı bir kültür ticaret merkezi yapılacağını söyledi. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2014 Pazar, 12:11

Büyükşehir birimlerinin ilçe yapılanmalarını kontrol etmek üzere geziler gerçekleştirenDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç ve Kale’ye gitti. Beyağaç’a gelişinde Belediye Başkanı Mustafa Akçaykarşılanan Zolan, ilçe pazarını gezdi,esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti.

“5 YILDA BEYAĞAÇ ÇOK DEĞİŞECEK”

Beyağaç Belediyesi’ni ziyaretinde mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Zolan, Beyağaç’a yapmayı düşündükleri projeler ve büyükşehirin ilçe yapılanması hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan, şunları söyledi:

“Denizli uzun yıllardan beri arzu ettiği büyükşehir’e kavuştu ve 30 Mart’ta da vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldik. İki ay gibi kısa bir süre içinde büyükşehirin tüm sistemini çalışır hale getirdik. Merkezdeki işlerimizi belli bir sisteme oturttuktan sonra, ilçelerimizde işleyişin nasıl olduğunu görmek için yeniden yollardayız.Biz istedik ki muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle buluşalım, Beyağaç için yapacaklarımızı paylaşalım,yatırımlara hep birlikte kararverelim. Sizlerin düşünceleri bizim için son derece önemli sizlerin söyleyeceklerinden yola çıkarak önceliklerimizi belirleyeceğiz. Bir müjdeyi de sizlerle paylaşayım. Buraya her gelip gittiğimizde bizlerden talep edilen Beyağaç- Köyceğiz yolunun yapımına başladık.Bizim sorumluluğumuzda olan Muğla il sınırına kadar olan 23 kilometrelik yolda ekiplerimiz çalışıyor. Beyağaç’ı Muğla’ya bağlayan Karacaören yolunu da yatırım programımıza alacak ve en kısa sürede orada da çalışmalara başlayacağız. Ayrıca burada bir kültür merkezi, açık yüzme havuzu, meydan düzenlemesi, kapalı pazaryeri ve Kartal Gölü çevresinde çevre düzenlemesi yapacağız. 5 yıl içinde Beyağaç inanılmaz bir değişime tanıklık edecek. Bu toplantıları ise periyodik olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Her buluşmamız Beyağaç’a değer katacak” dedi.

KALE ZİYARETİ

Başkan Zolan’ınikinci durağı Kale oldu.Beyağaç’tan Kale’ye geçerkenKayabaşı Mahallesi’ne uğrayan Zolan bir süre buradaki vatandaşlar ile sohbet etti. Yıllardır içme suyu sorunu yaşayan yerleşim yerinin Başkan Zolan’nın talimatlarıyla giderildiğini belirten vatandaşlar Başkan Zolan’a ve büyükşehir çalışanlarına teşekkür etti.

İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerinin ardından Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, muhtarlar ve belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Zolan, Kale için büyük hayalleri olduğunu belirtti.“Kale’de belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla güç birliği oluşturarak çok önemli yatırımlara imza atmak istiyoruz” diyen Zolan, şöyle konuştu:

“Bu buluşma bunun ilk adımı. İlçenin ekonomisine ve sosyal yaşantısına büyük katkı sağlayacak, yöresel ürünlerin de üretilip satılacağı çok amaçlı bir kültür ticaret merkezinin yapılması gerekiyor. Bunun için belediye başkanımız hazırlıklarını tamamlamış ve biz bu projenin hayata geçirilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.Burada tıpkı Denizli’de olduğu gibi bir bilgi evi ve kurs merkezi olsun istiyoruz. Restorasyon çalışmaları yürüteceğiz ve Kale’nin değerlerini yeniden ayağa kaldıracağız. İtfaiye binasıyapılması konusunda çalışmalarımız var. Yollarımızın bakım onarım ve asfalt çalışmalarını ise belirlenen program çerçevesinde yapacağız. Mesirelik düzenlemelerimiz olacak. Kale değişime hazır olsun. Burada da diğer ilçelerimizde olduğu gibi büyükşehir yapılanmalarını tamamladık. Arkadaşlarımız bizim sorumluluğumuzda olan hizmet alanlarında gayretli bir şekilde çalışıyorlar. Bu tür buluşmaları gerçekleştirerek, talepleri tek tek yerine getirerek, Kaleyi bugünden daha iyi bir noktaya hep birlikte taşıyacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı