REKLAMI GEÇ

Abalı Ailesi’ne sevgi eli uzandı

Abalı Ailesi’ne sevgi eli uzandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Buldan’ın Kovanoluk Mahallesi’nde oturan Abalı Ailesi’ni sevindirdi. Sevgi Eli, çıkan yangında eşyaları kül olan aileye eşya yardımı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2016 Cuma, 16:18

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Buldan’ın Kovanoluk Mahallesi’nde, ağustos ayında elektrik kontağından çıkan yangında evleri büyük zarar gören ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Abalı Ailesi’nin yardımına koştu.

denizli-sevgi-eli-buldan-2

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Sevgi Eli, çiftçilik yaparak geçimini sağlayan ve 3 çocuğu olan Rafet-Birgül Abalı çiftinin tüm eşyalarını yeniledi. Sağlanan eşyalar Kovanoluk’a götürülerek aileye teslim edildi.

Eşyalar, görevliler tarafından eve yerleştirilirken, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Kovanoluk Mahallesi Muhtarı Metin Özmen ile birlikte aileyi ziyaret etti.

denizli-sevgi-eli-buldan-1

Ailenin 12 yaşındaki kızı Gizem, evlerin yenilendiği televizyon programlarını izlerken kendilerine de böyle bir yardımın yapılmasını hayal ettiğini söyleyerek, bu hayalini gerçekleştiren Sevgi Eli’ne teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı