REKLAMI GEÇ

Acil servisi hayırsever yeniledi

Acil servisi hayırsever yeniledi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Arif Cerit Hizmet Binasının yenilenen Acil Servisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 14:15

Günde yaklaşık 150 hastanın başvurduğu Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Arif Cerit Hizmet Binası’nda yer alan Acil Servis, hayırsever işadamı Rahmi Terzioğlu tarafından merhum kız kardeşi Zehra Menemen ve eniştesi merhum Halil Menemen adına yenilendi. Acil Servisin müşaade yatakları ve sedyeleri tamamen değiştirildi. Transport ventilatör gibi Acil Servisteki eksik cihazlar tamamlandı. Bölüm içinde bazı yerler yıkılarak birleştirildi, yer döşemeleri ve kapılar yenilendi. Doktor ve hemşire odaları elden geçirildi. Standartlara uygun olarak yeşil, sarı ve kırmızı alanlar oluşturuldu.

Yenilenen Acil Servis, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Törene, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’ün yanı sıra bağış yapan hayırsever işadamı Rahmi Terzioğlu, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, daire müdürleri, hastane idaresi ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Günde 100- 150 civarı hasta bakılan ve uzun süredir atıl durumda olan Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Arif Cerit Hizmet Binası Acil Servisini yenileme düşüncelerinin olduğu sırada hayırsever işadamı Rahmi Terzioğlu’nuın yaptığı bağışla bir ay içerisinde yenilediklerini ifade eden Başhekim Uz. Dr. Alpaslan Alsoy, Acil servisin tüm Buldan halkına hayırlı olmasını dileyerek hayırsever işadamı Rahmi Terzioğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Buldan hayırseverler açısından çok şanslı bir İlçemiz
Törende konuşan Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk de Buldan’ın hayırsever yönünden çok şanslı bir ilçe olduğunu belirterek hayırsever Rahmi Terzioğlu ve diğer tüm hayırseverlere sağlık alanında yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.

KARDEŞİNİN ADI ACİL SERVİSTE YAŞAYACAK
Törende duygulanan Acil Servisi bağış yaparak yenileten hayırsever işadamı Rahmi Terzioğlu ise bir süre önce kaybettiği kız kardeşi Zehra Menemen ile eniştesi Halil Menemen’in adının Acil Serviste yaşayacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine bu hayrı yapmasında öncülük eden Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk ve hastane yönetimine teşekkür etti. Açılışın ardından davetlilere hastane bahçesinde pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı