REKLAMI GEÇ

Ak Parti’nin Buldan adayı kim?

Ak Parti’nin Buldan adayı kim?

Yerel seçimler için, Buldan’da siyasi partilerden belediye başkan adaylıkları netleşirken, Ak Parti’nin adayının kim olacağı konusundaki belirsizlik sürüyor. Şu ana kadar Ak Parti’den 3 ismin aday adayı olduğu Buldan’da Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yeniden aday olup olmayacağı konusundaki ketum tavrını ise sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2013 Cumartesi, 10:02

Şimdiye kadar, Hasan Coşan, Mustafa Sezer ve Sadettin Ünsal Ak Parti adına belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayan isimler.

Bu isimlerin dışında Buldan Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan mevcut Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise henüz Ak Parti’den aday adaylığı için başvuru yapmış ve bunu açıklamış değil. Bu durum Buldan’da Ak Parti’nin adayının kim olacağı konusunda soru işaretlerini arttırıyor.

Ak Parti’de aday adaylığıbaşvuru süresi 1 Kasım 2013 günü sona eriyor. Bu sürenin sona ermesinden önce Başkan Mustafa Şevik’in adaylık başvurusu yapıp yapmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Şevik bu konudaki ketum tavrını sürdürüyor.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 2007 yılından bu yana Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Aynı yıl eski başkan MHP’li Temel Başbuğ’un milletvekilliği seçimleri için istifa etmesinin ardından belediye meclisince göreve getirilen Şevik, 2009 seçimlerinde % 46.6 oy alarak yeniden Başkan seçilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı