REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik; Göreve hızlı başladı

Başkan Şevik; Göreve hızlı başladı

Mazbatasını aldıktan sonra hemen göreve başlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Hafta sonunda 6 mahalleye teşekkür ziyareti yaptı, birde nikah kıydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2019 Pazartesi, 10:54

Cuma günü mazbatasını alarak göreve başlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, hafta sonunu yoğun bir tempoda geçirdi. 6 Mahalleye teşekkür ziyareti gerçekleştiren Başkan Şevik, Belediye Nikah Salonu’nda düzenlenen törende ise cübbesini giyerek, Nazlı Taşlı ile Osman Kocadokur çiftinin nikahını kıydı.

“Buldan’ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz” sloganı yola çıkan Başkan Şevik, hafta sonu mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.  Oğuz, Yenicekent, Osmaniye, Kurudere, Alandız ve Hasanbeyler mahallelerine teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Şevik, mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.

Cübbesini giydi ilk nikahını kıydı

Buldan Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştiren Nazlı Taşlı ile Osman Kocadokur çiftinin nikahını kıyan Şevik, ‘ailenin tapusu’ olarak nitelendirdiği evlilik cüzdanını geline verdi.  Şevik, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı