REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik yaz okulunda öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Şevik yaz okulunda öğrencilerle bir araya geldi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile açılan Yaz Okulu’na katılan öğrencilerle bir araya geldi. “Ben hala çocuğum” diyen Başkan Şevik, öğrencilerin oyunlarına katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2019 Salı, 11:26

Buldan Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliğinde bu yıl ilk kez açılan Yaz Spor Okulu’na katılan öğrenciler, ilk dönem kurslarını tamamladı. Karate, Tenis, Basketbol, Yüzme, Voleybol, Pilates –Jimnastik, Okçuluk, Tiyatro –Drama, Gitar-Bağlama ve Halk oyunları gibi 16 branşta açılan yaz okullarına 5-18 yaş arası bin 200 öğrenci katıldı.


Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Yaz Spor Okulu’na devam eden öğrenciler Vakıf Mesireliğindeki piknikte bir araya geldi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tolanvağa ile kurs öğretmenlerinin de katıldığı piknikte öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Şevik, çocukların oyunlarına da eşlik etti.


“Ben hala çocuğum” diyen başkan Şevik, öğrencilerle birlikte halat çekti, oyunlar oynadı bol bol fotoğraf çektirdi. Öğrencilerin Yaz Spor Okullarına yoğun ilginin kendilerini sevindirdiği söyleyen Başkan Şevik, “2018- 2019 yılı eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencilere sahip çıkmak amacıyla belediyemiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte 16 branşta kurs açtık. Kurslarımız ilk dönemini tamamladı. Okulların açılmasıyla birlikte kısa süreliğine tatile giren kurslarımız, en kısa dönemde yeniden açılacak ve yıl boyunca devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı